Crimă într-o pădure din Dâmbovița. Un bărbat și-a înjunghiat nepoata de 6 ani pentru a se răzbuna pe tatăl ei, care este chiar fratele suspectului

O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată chiar de unchiul său, în zona gâtului, într-o pădure din județul Dâmbovița, zona Cojasca. Crima a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 09.00, potrivit Antena 3.

Din primele informații, bărbatul – un tânăr de 25 ani – ar fi vrut să se răzbune pe tatăl acesteia, care este chiar fratele suspectului. Fetița a decedat, în urma loviturilor de cuțit, unchiul său fiind cel care a sunat la 112 pentru a anunța fapta.

Bărbatul a fost încătușat și dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, pentru audieri. Deocamdată, nu se cunoaște motivul răzbunării acestuia, dar cel mai probabil o ceartă între cei doi frați ar sta la baza faptei sale.

Potrivit sursei citate, fetița era crescută de bunica ei, adică exact mama celor doi frați. Femeia a spus că tatăl copilului este la muncă, în Germania, iar fratele său – cel care i-a ucis fiica – ar fi suferit de depresie. Cercetările continuă, în acest caz.

CITEȘTE ȘI:


Citeste continuarea articolului pe gandul.info