De la foarte frig, la foarte cald: vremea se încălzeşte la sfârşitul lunii martie

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în săptămâna 07-14 martie, valorile termice vor fi cu mult mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales la munte. În ceea ce priveşte precipitaţiile, cantitatea de apă va fi deficitară în toată ţara, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

În săptămâna 14– 21 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe tot teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toată ţara, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

În săptămâna 21– 28 martie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 28 martie– 04 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă spre deficit în toate regiunile, precizează cei de la Administraţia Naţională de Meteorologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Citeste continuarea articolului pe mediafax.ro