Doi români au câștigat medalii la campionatul mondial de duatlon de iarnă – schi și alergare

Doi atleți români au câștigat medalii de argint și bronz la campionatele mondialele de duatlon de iarnă, care se desfășoară în Andorra, transmite Alerg.ro.

Astfel, pe 3 februarie, Viorel Pălici a câștigat medalia de argint în proba de duatlon (probe de schi și alergare), iar Maria Luisa Rășină a luat medalia de bronz. Sportivii au avut de parcurs de câte trei ori un traseu de alergare de 4 km și unul de 6 km de schi.

Rezultatul lui Viorel Pălici este cu totul deosebit, el nefiind printre favoriți. În schimb, Rășină – care este o biatlonistă cu experință, era creditată cu mari șanse la o medalie, lucru care s-a și întîmplat.

Tot în această perioadă, ultramaratonistul român Iulian Rotariu, de profesie subofițer de pompieri, a terminat primul cea dintâi ediție a Nomad Lapland, o cursă desfășurată în Laponia, în apropierea Cercului Polar. El a parcurs cei 270km ai competiției într-un timp de 46 de ore și 56 de minute. La start au fost 20 de participanți, dar numai patru dintre ei au reușit să termine competiția. (Foto: Alerg.ro)

Citește tot articolul pe Alerg.ro


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro