Drulă (USR) respinge împărțirea ministerelor prezentată de Rareș Bogan: Pure fantezii

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR, a respins într-o postare pe Facebook împărțirea ministerelor din viitorul guvern de coaliție propusă miercuri de Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

”Toate discuțiile despre ministere sunt pure fantezii. Nu au avut loc încă. Noi credem că e important ca aceste negocieri să se desfășoare loial, nu la televizor”, a scris Drulă.

Rareș Bogdan a spus că, potrivit rezultatelor la alegeri, PNL ar urma să ocupe 10-11 ministere, USR PLUS 5-6 ministere, iar UDMR 2 ministere.

”Citesc pe știri diverse formule de guvern. Repet ce-am spus și ieri: NU au existat ÎNCĂ discuții între USRPLUS și PNL, nici formale, nici informale despre ministere și formarea majorității. Cel mai important este CE va face guvernul și majoritatea parlamentară. Așteptăm începerea negocierilor ca să discutăm pe programul și planul nostru de guvernare pe care l-am făcut public. Ce este sigur este că USRPLUS va forma majoritatea DOAR pe baza unei negocieri CORECTE și LOIALE”, a mai scris Drulă.


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro