ELCEN anunță că avaria de la centrala Grozăvești a fost remediată și că furnizează agent termic la o temperatură aproape de comanda RADET

ELCEN anunță că avaria de la centrala Grozăvești, construită în 1964, a fost remediată în cursul nopții și că duminică furnizează agent termic la o temperatură aproape de comanda RADET.

RADET anunţa, sâmbătă, că, din cauza unei avarii la ELCEN-CTE Grozăveşti, nu poate furniza către locuitorii din sectoarele 1 şi 5 apă caldă şi căldură la parametrii contractuali, termenul de remediere fiind de 24 – 48 de ore.

ELCEN susține, într-un comunicat de presă, că în cursul nopții au fost făcute reparațiile necesare și s-a reușit „îmbunătățirea considerabilă a parametrilor de livrare a energiei termice, astfel încât, la această oră, necesarul de sarcină termică este acoperit”.

Comunicatul ELCEN:

Ca urmare a incidentului produs ieri, 23.11.2019, la CTE Grozăvești, din pricina unei fisuri survenite la un cazan din incinta centralei, echipele de reparații ale ELCEN au intervenit prompt pentru a se reveni cât mai repede la parametrii de funcționare optimi. Astfel, pe timpul…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro