Festivalul – concurs „CDIdei în cărți”, ediția 2019

Ieri, 28 mai 2019, s-a desfăşurat în complexul Debarcader al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, etapa județeană a festivalului-concurs „CDIdei în cărți” organizat de Casa Corpului Didactic Gorj, iniţiat de Casa Corpului Didactic Sibiu și înscris în Calendarul Activităților Educative Naționale (CAEN) în anul 2019, prin ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 3016/09.01.2019. 

Obiectivul general al Festivalului-concurs „CDIdei în cărți”, ediția a V-a, din 2019 este dezvoltarea, demonstrarea şi manifestarea competenţelor elevilor în domeniul culturii şi civilizaţiei în activități de educaţie nonformale utilizând eficient resursele structurilor info-documentare din unitățile de învățământ din cel puțin 25 județe din țară.

Festivalul se desfășoară pe trei categorii de vârstă: clasele III- IV, clasele V-VI, clasele VII- VIII și are trei faze: la nivel de unitate, la nivel județean și la nivel național. În urma parteneriatului încheiat între CCD Sibiu și CCD Gorj, la nivelul județului nostru au fost înscrise 81 de echipaje din 6 unități…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro