Focuri de armă în fața unui liceu din Ploiești. Doi adolescenți, împușcați cu un pistol!

Un nou incident șocant cutremură societatea românească. Marți, 6 octombrie, în timpul unui conflict iscat între mai mulți adolescenți s-au tras focuri de armă! Încăierarea a avut loc chiar în fața unui liceu din Ploiești, doi dintre tineri fiind împușcați cu un pistol cu bile.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova informează că cei doi băieți au fost duşi la spital deoarece prezentau răni prin împușcare. Potrivit sursei citate, un băiat de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală şi a fost transportat la Spitalul Pediatrie Ploieşti I, iar un altul, de 17 ani, a suferit un traumatism cranian minor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşti, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.

S-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului. Există indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor. La fața locului se află echipa complexă de poliţişti, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.


Citeste continuarea articolului pe gandul.info