Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, ales trezorier al Federaţiei Române de Rugby: Aş putea spune că nu ştiu dacă am ales eu rugby-ul sau rugby-ul m-a ales pe mine

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, care a devenit sâmbătă trezorier al Federaţiei Române de Rugby odată cu realegerea lui Alin Petrache la conducerea federaţiei, afirmă că întotdeauna a promovat şi susţinut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români, relatează News.ro.

”De astăzi mă alătur echipei Federaţiei Române de Rugby. Voi face echipă bună cu Alin Petrache, Bogdan Marinescu, Mircea Copaci şi Anton Pisaroglu, Emilia Vizitiu, Ştefan Demci, Ciprian Popa, Neculai Nichitean, Marius Tincu, Cornel Negruţ, Cornel Ghenea, Andrei Ioan Szemerjai, Florin Matei şi Bogdan Muntean. Întotdeauna am promovat şi susţinut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români”, a scris el pe Facebook.

În opinia sa, rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc.

”Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obţinute de ai noştri – ca STEJARII – în competiţiile cele mai importante. Iubesc rugby-ul, iubesc sportul, iubesc spiritul de echipă şi forţa pe care ţi-o inspiră. Aş putea spune că nu ştiu dacă am ales eu rugby-ul sau rugby-ul m-a ales pe mine! Poate pentru ceea ce văd eu în acest sport: motivaţie, perseverenţă, îndemânare, anduranţă, spirit de echipă … şi fair-play”, afirmă fostul ministru.

Alin Petrache a fost reales sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, la Adunarea Generale Ordinară de Alegeri de la Izvorani.

Integral pe News.ro.

Citește și:

Eugen Teodorovici s-a întors la postul de la Curtea de Conturi pe care l-a avut înghețat 10 ani. El controlează acum fondurile europene pe care le-a gestionat ca ministru

Sursa foto: Federația Romană de Rugby. / Facebook


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro