Horoscop 24 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să dreagă busuiocul azi, iar Vărsătorii să fie atenţi la sănătate

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC – se impun astăzi la locul de muncă şi prin dibăcie, prin experienţă profesională, dar şi prin opinii pe care le pot lua contrar opiniei şefilor.

HOROSCOP TAUR – ziua aduce multe diligenţe destul de obositoare, se încurcă prin hăţişurile birocratice.

HOROSCOP GEMENI – se bazează pe alţii astăzi, aşteaptă un prim pas făcut de altcineva, asta pentru că nu stăpânesc foarte bine probabil o operaţiine pe care o au de executat.

HOROSCOP RAC – ziua anunţă întâlniri cam spinoase, poate au trac în faţa unei persoane, în tot cazul trebuie să se regăseacă repede, pentru că sunt discuţii foarte importante pe care le poartă.

HOROSCOP LEU – multă osteneală astăzi la locul de muncă, au de rezolvat multe lucruri şi probabil contracronometru, de aceea se pot obosi cam mult.

HOROSCOP FECIOARĂ – multă responsabilitatea astăzi, trebuie să cântărească foarte bine orice gest, decizie sau semnătură de care răspund ei, pentru că nu numai banii depind de asta, ci şi renumele lor sau alianţa cu altcineva.

HOROSCOP BALANŢĂ – vorbim de copleşire astăzi,  au multe sarcini de făcut, atât la serviciu, cât şi acasă, nici nu mai ştiu pe unde să se împartă, mai ales dacă nu se pot baza pe un colaborator sau pe partenerul de viaţă şi tind să-şi cam piardă răbdarea.

HOROSCOP SCORPION – au un act încurcat care trebuie de urgenţă rezolvat, pentru a merge treaba mai departe la locul de muncă. Nu e cazul să…
Citeste continuarea articolului pe antena3.ro