Încetați să vă mai intereseze viitorul copiilor, demagogilor! Îl supărați pe Ludovic… | PAH taxează guvernanții pentru amânarea unei decizii clare privind noul an școlar

Mai este o lună și jumătate până la începerea anului școlar pentru toți copiii din învățământul preuniversitar. Nicăieri pe planeta asta – și cu atât mai puțin în România, o lună și jumătate nu reprezintă o eternitate. Nu este nici măcar un răgaz suficient, multora, pentru a se pregăti temeinic. Dar, hei, unde vă grăbiți așa? Ludovic Orban are tot timpul din lume.

Părinții, în ochii guvernanților (nu doar aceștia, cu siguranță), par niște bestii cărora nu le pasă de adevăratele probleme ale țării. Insensibili la zbaterile miniștrilor, primarilor, parlamentarilor, părinții, acești teroriști postmoderni, o ard aiurea, dorind să li se spună cum vor învăța copiii lor din 14 septembrie încolo. Inacceptabil, doamnelor și domnilor, inacceptabil.

Presiunea pentru a furniza informații despre deschiderea școlilor acum e rezultatul inițiativei demagogice a PSD, care m-a chemat să vorbesc cu el despre deschiderea școlilor, câte-n lună, câte-n stele.

Ludovic Orban:

Și probabil că are dreptate. Ce-i asta? Cum îndrăznesc unii sau alții să-l întrebe pe el, tocmai pe el, ce se va întâmpla cu școala românească peste o lună și jumătate? Ce Dumnezeu este atât de important la școala asta încât se agită lumea atât? Este clar vorba despre demagogia pesedistă, căci altfel…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro