Klaus Iohannis, solicitare de ultimă oră pentru Guvern: „Să găsească de urgență soluțiile, astfel încât toți românii să poată vota astăzi!”

Preşedintele Klaus Iohannis s-a lansat într-un atac la adresa Executivului condus de Viorica Dăncilă, pe care l-a acuzat de „incompetenţă”.

Dragi români, oriunde ați vota, în orice oraș al lumii sau în orice sat din România, nimeni nu vă poate bloca dreptul la vot! Vă rog, nu vă pierdeți răbdarea, nu renunțați la votul dumneavoastră din cauza unui guvern incompetent, care vă obligă să stați la cozi uriașe pentru a vă exercita un drept constituțional. Vă mulțumesc pentru că vreți să faceți o Românie mai bună! Solicit autorităților responsabile cu organizarea scrutinului electoral să găsească de urgență soluțiile astfel încât toți românii să poată vota astăzi!„, a transmis şeful statului.

Votul din diaspora este marcat și la acest scrutin de cozi interminabile. Mii de români care doresc să își exprime dreptul la vot în cadrul alegerilor europarlamentare 2019 au mers încă de la deschidere la secțiile de votare din…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro