MAE avertizează: Uraganul „Dorian” ar putea lovi şapte insule din nord-vestul Bahamas

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Bahamas că Departamentul de Meteorologie local a emis o avertizare de uragan pentru zona de nord-vest a acestei ţări, respectiv insulele New Providence, Eleuthora, Abaco, Grand Bahama, North Andros, Bimini şi Berry. Avertizarea este valabilă pentru perioada 30 august – 1 septembrie 2019. Se aşteaptă furtuni, intensificări ale vântului în rafale puternice şi căderi însemnate de precipitaţii”, arată un comunicat remis, vineri, MEDIAFAX.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care au planificată călătoria spre sau dinspre zonele menţionate să contacteze operatorii de turism şi companiile aeriene pentru verificarea statusului zborului programat.

Informaţii actualizate cu privire la traiectoria uraganului format în Oceanul Atlantic pot fi accesate pe site-ul Centrului de Uragane www.nhc.noaa.gov. Cetăţenii români aflaţi în zonele ce urmează a fi afectate de aceste condiţii meteorologice adverse sunt rugaţi…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info