Mai mulţi angajaţi de la cea mai mare firmă de panificaţie din Harghita, testaţi pozitiv la coronavirus / De zece zile, cazurile de Covid-19 au explodat în județ

Cea mai mare firmă de panificaţie din Harghita a anunţat luni că mai mulţi angajaţi au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, conducerea unităţii dând asigurări că au fost luate toate măsurile care se impun în acest caz, iar produsele comercializate sunt în continuare sigure. În ultimele zece zile, cazurile de Covid-19 au explodat în județ, după ce, timp de două luni, cât a durat starea de urgență, Harghita a avut în total doar 27 de infectări, iar acum a ajuns la 115.

„Noi, cei de la Harmopan, avem convingerea că angajaţii noştri nu pot fi consideraţi doar date statistice. În primul rând, ei sunt oameni, colegi de-ai noştri, cu care lucrăm în echipă zi de zi pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la timp la consumatori, în siguranţă şi la un nivel calitativ superior. Dacă se ivesc probleme, noi reacţionăm prompt, întrucât considerăm importantă comunicarea sinceră şi deschisă. În ultimele zile, din păcate, unii dintre angajaţii noştri au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. În colaborare cu instituţiile abilitate, am luat imediat toate măsurile necesare, asigurând testarea persoanelor care au intrat în contact cu angajaţii testaţi pozitiv, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Ne uşurează îngrijorarea faptul că virusul nu se transmite prin alimente. Vă asigurăm că produsele noastre sunt sigure şi că nu trebuie să vă temeţi să le cumpăraţi, aşa cum faceţi de atâta timp!”, se arată în postarea firmei pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit sursei citate, societatea acordă atenţie sporită măsurilor de protecţie.

„Am fost printre primii care au implementat în magazine măsurile de siguranţă a consumatorilor în contextul epidemiei actuale, stabilind regulile aferente”, mai arată firma.

Informarea de duminică a Instituţiei Prefectului arată că, în judeţul Harghita, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 115, în doar 24 de ore fiind confirmate zece noi persoane bolnave de COVID-19.

Sursa: Agerpres

Foto: Pixabay.com


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro