Mare FAST la inaugurarea unui oficiu poștal din Târgu Mureș: sobor de preoți, covor roșu, pâine și sare. Șeful Poștei Române, prezent la EVENIMENT

VINERI, 21 MAI 2021, 11:16

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

<!–

–>

Inaugurarea micului oficiu poștal situat în cartierul Dâmbu Pietros din Târgu Mureș a fost, cu singranță, un eveniment local. O demonstrează imaginile din presa locală, dar și cele făcute publice de autorități, cum este cazul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, pe a cărui pagină de Facebook găsim peste 30 de fotografii de la „marea ianugurare”.

Din fotografii se poate vedea intrarea în oficiul poștal decorată cu o ghirlandă de baloane galbene și roșii – cadrul perfect pentru ca oficialitățile prezente la eveniment, în țol festiv, să își facă poze, covorul roșu pe care acestea avea să pășească, dar și „buchete” de baloane galbene, personalizate cu numele Poștei Române. 

Evenimentul a beneficiat inclusiv de prezența directorului general al Companiei Naționale Poșta Română SA, Horia Grigorescu.

Potrivit Mureș.ro, Georgescu a declarat că Oficiul Poștal nr. 9 Târgu Mureș „este un sediu care să răspundă necesităților pe care le au angajații și clienții Poștei Române, păstrând, totodată, și această doză de autenticitate a Poștei Române”.

Lucrările pentru modernizarea acestuia au durat trei luni de zile, investiția fiind de aproximativ 240.000 de lei. Proiectul a fost derulat de Sucursala Regională Brașov a Poștei Române.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net