Ministrul Ecaterina Andronescu a condus Comisia de Laudatio care i-a acordat lui Adrian Năstase titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Aurel Vlaicu din Arad

Adrian Năstase, fostul premier condamnat cu executare în două dosare pentru corupţie la nivel înalt, pentru care a făcut 500 de zile de închisoare, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Arad, iar Comisia de Laudatio a fost condusă chiar de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, anunță Edupedu.ro.

Ecaterina Andronescu, care a fost ministru al Educației și în Guvernul Năstase, a lansat de curând un document programat despre viziunea sa asupra sistemului sub numele ”Educația ne unește”.

Comisia de Laudatio condusă de Ecaterina Andronescu spune că titlul este acordat “în semn al aprecierii pentru întreaga activitate ştiinţifică şi academică, pentru rolul avut în dezvoltarea României”.

La festivitate a mai participat și Răzvan Theodorescu, fost ministru PSD al Culturii și fost șef al TVR în perioada mineriadei din 1990, când televiziunea publică nu a difuzat imagini cu violențele minerilor.

Citește tot articolul pe Edupedu.ro

<!– AddThis Advanced…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro