Monica Pop despre lipsa de Remdesivir : „Ne-au uimit declarațiile absolut incredibile și neadevărate ale doctorului Bubenek. Nici vorbă de așa ceva!”

Monica Pop a negat cu vehemență declarațiile doctorului Bubenek: „Ne-au uimit declarațiile absolut incredibile și neadevărate ale doctorului Bubenek, nu înțelegem de când anestezistul face un tratament antiviral. Asta este un aspect.

În al doilea rând, aduceți-vă aminte că doctorul Bubenek a spus acest lucru și în urmă cu două luni, și în a doua zi, domnul ministru Tătaru, care are acum perfectă dreptate, a trimis corpul de control. Nici vorbă nu a fost de așa ceva. Exact același lucru l-a spus doctorul Bubenek și atunci. Eu știu că Spitalul Balș se confruntă cu o singură problemă: cu numărul foarte mic de personal. Și domnul Bubenek este unul dintre cei care a oprit mersul medicilor rezidenți la ATI acolo. Cum nu au ce să învețe?”, a spus Monica Pop la Antena 3. 

Profesorul doctor Șerban Bubenek a susținut în decursul zilei de sâmbătă, faptul că au murit oameni infectați cu COVID în secțiile de ATI pentru că nu li s-a administrat tratamentul cu Remdesevir, medicament folosit și la noi în țară pentru pacienții în stare gravă.

Monica Pop despre lipsa de Remdesevir : Ne-au uimit declarațiile absolut incredibile și neadevărate ale doctorului Bubenek. Nici vorbă de așa ceva!

Citește și Prof. Dr. Șerban Bubenek, declarații îngrijorătoare: ”Au murit oameni la ATI fără a primi tratament. Nu mai există Remdesivir”

Actualitate

03 Oct, 15:45


Citeste continuarea articolului pe antena3.ro