Muzică de club şi jocuri de lumini, la un maraton nocturn de vaccinare anti-COVID în Alba Iulia

Un inedit maraton de vaccinare anti-COVID-19, denumit „Clubul vaccinaţilor”, va fi organizat la acest sfârşit de săptămână în Alba Iulia, unde sunt aşteptaţi în mod special tinerii, atmosfera urmând să fie asigurată de MC Kotto, a anunţat, miercuri, Biroul de Presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.

„Credem că a venit momentul să organizăm un nou eveniment, un maraton inedit care se adresează în primul rând tinerilor, dar nu numai. Vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 20.00 – 03.00, la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domşa, ne propunem să alungăm monotonia timpului de aşteptare de după vaccinare prin crearea unei atmosfere de distracţie. Astfel, MC Kotto va întreţine atmosfera cu muzică de club şi jocuri de lumini”, se menţionează într-un comunicat transmis Agerpres.

Vaccinurile folosite vor fi Pfizer şi Johnson. Partener al evenimentului este Crucea Roşie – filiala Alba.

„Facem precizarea că orice cetăţean poate să se deplaseze la centrul de vaccinare întrucât legislaţia în vigoare permite deplasarea în scopul vaccinării”, precizează sursa citată.

Potrivit DSP, judeţul Alba se află pe locul 7 în ţară din punct de vedere al vaccinării anti-COVID.

Ritmul vaccinării s-a intensificat substanţial în ultima săptămână în Alba. Marţi s-au vaccinat în Alba 3.417 persoane, din care 1.837 cu doza I, iar 866 cu serul de la Johnson&Johnson. Cu doza II s-au vaccinat 159 de persoane, iar cu doza III 555 de persoane.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro