O mamă şi fiul ei din Siria au fost prinşi de poliţiştii de frontieră, când încercau să intre în ţară cu acte care nu le aparţineau

La Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-au prezentat, pe sensul de intrare în ţară, călătorind ca pasageri într-un autoturism condus de un cetăţean sirian, o femeie şi un copil, care au prezentat la controlul de frontieră două paşapoarte eliberate de autorităţile din Germania.

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au constatat că există diferenţe între fizionomiile celor doi pasageri şi pozele din documente. Astfel, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că paşapoartele germane aparţineau altor persoane.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele două persoane sunt cetăţeni sirieni, femeia în vârstă de 39 de ani şi copilul în vârstă de 7 ani.

Femeia a declarat că minorul este fiul său şi a recurs la această metodă pentru că nu aveau documente de călătorie valabile şi intenţionau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info