Papa Francisc a întrerupt audienţa generală pentru a răspunde unui apel telefonic misterios. Cine l-a sunat pe suveranul pontif VIDEO

Papa Francisc i-a surprins miercuri pe credincioşi, întrerupând audienţa generală pentru a răspunde unui apel telefonic. Vaticanul nu a făcut niciun comentariu, însă apelul pare să fi fost important, din moment ce suveranul pontif a luat telefonul adus de asistentul său și a vorbit în fața mulțimii.

Papa Francisc era pe punctul de a încheia audienţa generală desfăşurată în Aula Paul al VI-lea a Vaticanului, când unul dintre asistenţii săi a intrat brusc în sală pentru a-i comunica ceva şi a-i înmâna telefonul mobil, scrie EFE, preluată de Agerpres.

Papa, acoperit de asistentul său care a stat în faţa lui, a răspuns la telefon şi a vorbit pentru câteva momente cu o interlocutorul său, cu o faţă liniştită, dar gesticulând cu mâinile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sfântul părinte a ieşit chiar pentru câteva momente din Aula Paul al VI-lea, pentru a se întoarce apoi şi a se despărţi de credincioşii care îl aşteptau.

Este un gest neobişnuit, despre care s-a scris mult în ultimele ore, însă nici Vaticanul, nici mijloacele sale de comunicare nu au făcut referire la aceste momente.

Ceea ce pare evident este că era vorba de un apel urgent care nu putea fi amânat, având în vedere întreruperea audienţei generale de către asistentul său care a intrat în sală cu telefonul în mână într-un moment în care audienţa era pe cale să se încheie.

Pe ecranul telefonului s-a putut citi numele arhiepiscopului Edgar Pena Parra, care a fost numit recent substitut pentru Afacerile generale ale Secretariatului de Stat al Vaticanului.

Editor : B.P.


Citeste continuarea articolului pe digi24.ro