Patru copii și părinții lor au murit într-un incendiu care le-a mistuit casa, în Turda. Singurul supraviețuitor, un băiat de 14 ani

A fost declanșat planul roșu în Turda, județul Cluj, duminică dimineață, după ce locuința unei familii a fost curpinsă de flăcări. Șase din cei șapte membrii ai familiei au murit în incendiu, potrivit Monitorul Cluj.

Pompierii clujeni au intervenit duminică dimineață pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință din Turda, de unde au evacuat 7 oameni în stare de inconștiență.

Dintre aceștia, patru copii și doi adulți au fost declarați morți, în ciuda manevrelor de resuscitare. Un singur copil din familie, în vârstă de 14 ani, a supraviețuit și a fost dus la spital.

„A fost declanşat Planul Roşu de intervenţie începând cu ora 6.05. Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale şi a fost transportat de urgenţă la spital de către un echipaj SAJ”, a precizat ISU Cluj, într-un comunicat.

Cei patru copii care au murit aveau între 4 și 10.

Nici cei doi adulți scoși de pompieri din flăcări, părinții copiilor, nu au mai putut fi salvați.

https://www.youtube.com/watch?v=Daa2cefaTd8&t=2s

La fața locului au fost trimise „trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ”, potrivit comunicatului transmis de ISU Cluj.

Pompierii Clujeni au deschis o anchetă și urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro