PSD a depus moțiunea de cenzură / Sorin Grindeanu: Doar în mintea premierului Cîțu românii o duc mai bine

Parlamentarii PSD au depus miercuri moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”, prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu declarând că „doar în mintea premierului Cîțu românii o duc mai bine”.

„Guvernul actual este un dezastru pentru români și pentru firmele românești, PNRR este un dezastru”, a declarat Grindeanu, într-o conferință de presă organizată după depunerea moțiunii.

De la eveniment a lipsit liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Sorin Grindeanu a mai declarat că actualul Guvern a „înghețat” pensii, salarii și alocații pentru copii, iar Planul Național de Redresare și Reziliență ar conține „reforme catastrofale” și bani „foarte mulți” pentru clientela politică.

„Românii au sărăcit, doar în mintea premeirului Cîțu românii o duc mai bine”, a mai spus Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD consideră că decizia parlamentarilor din coaliție de a participa la dezbaterea moțiunii, dar nu și la vot, „denotă o teamă” a liderilor coaliției, inclusiv față de parlamentarii proprii.

Grindeanu a spus că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut negocieri pentru votarea moțiunii de cenzură și că parlamentarii AUR vor vota și câțiva membri ai grupului minorităților.

Întrebat ce șanse are moțiunea, Sorin Grindeanu a spus: „aș cita din președintele partidului; 50-50”.

Sursa foto: G4Media


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro