Radu Tudor: „Haos la vârful PNL. Mesaje contradictorii, conducere incoerentă”

Europarlamentarul PNL, Cristian Buşoi, a declarat joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că el personal crede că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre care Rareş Bogdan spunea că ar fi trebuit să i se ceară demisia pentru modul în care a gestionat certificatul verde şi declaraţiile recente, face treabă bună şi nu este în acest moment un motiv să plece din funcţie, pentru că ştie ce are de făcut şi înţelege, mai mult decât alţii, fenomenul medical. Buşoi a mai spus că, din discuţiile cu colegii, crede că se vor găsi soluţii pentru a se trece de acest conflict din coaliţie.

”Eu, personal, cred că ministrul Sănătăţii face treabă bună. Nu este în acest moment un motiv să plece din funcţia de ministru al Sănătăţii, ştie ce are de făcut, înţelege mai mult decât alţii fenomenul medical şi are şi autoritatea funcţiei”, a afirmat Cristian Buşoi.

El a precizat că, din evaluarea sa, trebuie să te uiţi şi la ce alternative ai. ”Nu văd ca ministrul să plece, e un om care ştie bine ce are de făcut”, a afirmat el.

Despre tensiunile din coaliţia de guvernare, Buşoi a afirmat că ştia de la început că nu va fi o coaliţie uşoară.

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro