Raluca Turcan, despre cursa Cîțu-Orban: Să nu uităm că PNL a pierdut alegerile parlamentare. Avem o generație scârbită de politicieni. De ce?/ Ludovic Orban este un politician redutabil, nu trebuie subestimat

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, miercuri seară, la Digi24, că s-a alăturat echipei Florin Cîțu în lupta internă din PNL pentru că ”lucrează foarte bine” cu premierul, dar și pentru că este nevoie de o conducere nouă a partidului și o abordare diferită.

Turcan și-a argumentat poziția spunând că PNL a pierdut alegerile parlamentare din 2020, deși câștigase două runde electorale anterioare, iar țara trecuse printr-o criză importantă. Cu toate acestea, încrederea în capacitatea de conducere a partidului nu a fost la așteptări, susține Raluca Turcan.

Ministrul Muncii, care este și prim-vicepreședintele liberalilor, a amintit și de ”generația scârbită de politicieni”, subliniind că viitoarea echipă condusă de Florin Cîțu ar putea să acceseze acest bazin electoral.

Raluca Turcan a conchis spunând că dezavuează atitudinile celorlalți colegi de partid care ”aruncă cu noroi” într-un candidat sau altul doar pentru că au ales să aibă altă opțiune politică și a spus despre Ludovic Orban că este un politician redutabil, al cărui rol nu trebuie subestimat în PNL.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro