Șoferul care transporta 12 migranți a fost arestat

VINERI, 12 NOIEMBRIE 2021, 16:20

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

Potrivit anchetatorilor, tânărul a preluat migranții din apropierea graniței cu Serbia și trebuia să îi aducă în Timișoara. Șoferul este acum cercetat pentru trafic de migranți, conducere fără permis, ucidere și vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului. 

Reamintim că un accident rutier cumplit a avut loc, miercuri seară, pe DJ 693, între localitățile Biled și Lecea Mică, județul Timiș. Două persoane au murit, iar alte zece au fost rănite, după ce un autoturism s-a răsturnat în șanț. Conducătorul auto a fugit de la fața locului.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, patru ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Lecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia au fost mobilizați la locul producerii accidentului.

Toți cei implicați în accident sunt migranți. Răniții au fost transportă la spitale din Timișoara.

Șoferul mașinii în care erau înghesuiți transfugii a disparut de la locul accidentului, acesta fiind căutat cu un elicopter care survolat zona pentru a-l găsi cât mai repede pe fugar. Traficul în zonă a fost blocat o perioadă de timp.


Citește și:

<!– –> <!–

–>
<!– –>
<!–

–>

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net