Speakeri de renume internațional la INOVALIMENT 2020

Dr. Niculescu este expert recunoscut în nutrigenetică și epigenetică la nivel internațional, fondator și CEO al companiei Advanced Nutrigenomics (USA), co-fondator și director știintific al Asociatiei ”SPHERES” pentru Inovare, Cercetare și Educație Responsabilă (România), profesor asociat la UMF Victor Babeș din Timișoara. A fost profesor al Universităţii din Carolina de Nord (Chapel Hill).

Tema pe care o va susține în cadrul INOVALIMENT 2020 este: ”Noua medicină – Utilizarea modelelor nutrigenomice în definirea aporturilor zilnice de nutrienți și aplicarea conceptelor nutrigenetice în practica medicală” . Dr. Niculescu va prezenta ultimele noutăți din domeniul nutrigeneticii și importanța determinării necesarului de nutrienți specific fiecarui individ și a aplicării conceptelor nutrigenetice în practica medicală.

Conferințele INOVALIMENT se adresează specialiștilor din industria alimentară, atât cei din mediul universitar, cât și cei care lucrează în cadrul institutelor și stațiilor de cercetare din România și din alte țări.

Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

Înscrierile la INOVALIMENT se vor încheia pe 20 noiembrie. Participarea este GRATUITĂ!

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro