Spitalul Județean Brașov se dezice de acțiunile doctorului brașovean acuzat de luare de mită: ”dezaprobă, condamnă și se delimitează clar de aceste practici”

Spitalul Județean de Urgență se dezice printr-un comunicat de presă de acțiunile doctorului brașovean acuzat de luare de mită, anunță Agenția de presă Rador.

Comitetul director al unității spitalicești a transmis presei faptul că reprezentanții spitalului ”dezaprobă, condamnă și se delimitează clar de aceste practici, care afectează profund imaginea instituției și nu îi sunt caracteristice”.

”Considerăm ca acesta este un act individual și fiecare este răspunzător, în fața legii, unității și a societății pentru hotărârile luate”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Magistrații Tribunalului Braşov au decis, miercuri, să-l trimită în arest la domiciliu, pentru următoarele 30 de zile, pe medicul cardiolog acuzat că a luat mită de 10.000 de lei pentru o intervenție chirurgicală. Decizia a fost contestată de procurori.

Doctorul a fost prins în flagrant, marţi, în timp ce ar fi luat bani de la rudele unui pacient pentru a efectua o operaţie la un spital de stat.

Cardiologul a fost prins în flagrant în timp ce lua 8.000 de lei mită, restul de până la 10 mii de lei pe care i-a solicitat unei persoane pentru a face o operație.

sursa foto: Pixabay


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro