SURSE Foștii procurori DNA Ciprian Man și Cristi Ardelean, puși sub acuzare de procuroarea Adina Florea de la Secția Specială / Și judecătoarea Crina Muntean a fost pusă sub învinuire

Procuroarea Adina Florea de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a început urmarirea penala impotriva fostilor procurori DNA Ciprian Man si Cristi Ardelean pentru santaj si abuz in serviciu.

Cei doi procurori sunt acuzati ca ar fi incercat sa intimideze judecatorii de la Curtea de apel Oradea dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari cu ei in timp ce discutau sa faca dosare penale unor judecatori ca ”sa intre frica in ei”.

Fostii procurori DNA au intrumentat mai multe dosare de coruptie unor judecatori din Oradea, iar acum acestia i-au reclamat la Sectia speciala pentru presupuse abuzuri.

In acelasi dosar a fost pusa sub invinuire si judecatoarea Crina Muntean, fost presedinte al Tribunalului Bihor. Muntean e acuzata de favorizarea faptuitorului, instigare la marturie mincinoasa si instigare la abuz in serviciu.

Context: În iulie 2019, Inspecţia Judiciară a cerut CSM să-i sancționeze pe procurorii orădeni, Ciprian Man şi Cristian Ardelean, de…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro