Turcia ar putea renunța la TESTELE PCR pentru turiștii români, de la 1 iunie 

MARŢI, 11 MAI 2021, 17:11

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

Potrivit sursei citate, în 17 mai se încheie lockdown-ul în Turcia, iar până la sfârşitul lunii se va decide pentru ce ţări se vor mai solicita, de la 1 iunie, teste PCR pentru turişti. Românii, care au o situaţie bună din punct de vedere al numărului cazurilor de COVID-19, cel mai probabil nu vor mai avea nevoie de teste PCR de la 1 iunie pentru a intra în Turcia. Dar, după cum a precizat Ferit Turgut, este posibil ca o decizie în acest sens să se ia chiar mai devreme, potrivit agerpres.ro.

De la 1 iunie, cel mai probabil Turcia va trece la liste de acces pe culori (galbenă, roşie, verde, etc.), în funcţie de numărul de cazuri de coronavirus din ţările respective.

Reprezentantul Tursab susţine că în Antalya sunt aşteptaţi, în 2021, „500.000, cel mult 600.000” de turişti români, care sunt în top 20 al ţărilor cu cea mai mare prezenţă în această regiune, listă dominată de Rusia.

La nivelul tuturor turiştilor străini, se speră că Antalya va atrage, în anul 2021, în total 7,4 milioane de turişti, întrucât în primele patru luni ale anului au ajuns aici deja 1,4 milioane de vizitatori.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net