Un bărbat fără permis a fost urmărit cu maşina de poliţişti zeci de kilometri. Operaţiunea a fost filmată

Poliţiştii i-au făcut semn şoferului să oprească la un control de rutină. Bărbatul aflat la volan a ignorat semnalele agenţilor şi şi-a văzut de drum, accelerând în momentul în care a trecut pe lângă patrulă. Trei autospeciale au pornit în urmărirea maşinii în care se aflau două persoane.

Somat prin staţia maşinii să tragă pe dreapta, cel aflat la volan a încercat să scape de poliţişti. A încălcat regulile de circulaţie şi a fost la un pas să provoace un accident.

[embedded content]

În cele din urmă, şoferul a oprit maşina pe marginea drumului şi a încercat să fugă. A fost rapid capturat şi încătuşat.

[embedded content]

„Pe strada Făgetului din municipiul Lugoj, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar, abandonând mașina și fugind. La aproximativ 10 metri, acesta a fost imobilizat și încătușat, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Lugoj, unde în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, prezentând organelor de poliție un tipizat fals. Pe numele bărbatului de 25 de ani, s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ,,fals material în înscrisuri oficiale”, “uz de fals” și “conducere a unui autovehicul fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, au transmis pentru Lugojeanul.ro cei de la IPJ Timiș.

Coronavirus

04 Sep, 12:52


Citeste continuarea articolului pe antena3.ro