Un primar din Teleorman a retras echipa de fotbal locală din Campionatul Judeţean, după ce l-ar fi auzit pe unul dintre jucători înjurând PSD

Deşi primarul PSD a invocat lipsa banilor pentru retragerea echipei de fotbal Segarcea Vale din Campionatul Judeţean, presa locală speculează că motivul ar fi cu totul altul.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Teleorman şi publicaţia liberinteleorman au afirmat că decizia primarului a fost luată la nervi, după ce a auzit un jucător al echipei înjurând partidul.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Teleorman a declarat că l-a auzit pe primar spunând că motivul pentru care retrage echipa din campionat este că unul dintre jucători ar fi strigat pe terenul de fotbal, în ziua primului tur al alegerilor prezidenţiale „m*ie PSD”:

„Am rămas uimiţi de ce a spus primarul. A convocat şedinţa de Consiliu Local şi au hotărât să retragă echipa din campionatul judeţean Liga 5. Fotbalul de la nivel mic a ajuns batjocura unora care aprioric deţin putetea. La fel s-a…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info