Un şofer fără carnet de doi ani a fost prins la volan. Când l-au văzut poliţiştii, braşoveanul a schimbat locul cu soţia

Potrivit Poliţiei Braşov, un bărbat care conducea un autoturism a fost observat circulând cu o viteză mai mare decât limita admisă. Când i-au făcut semn să oprească, şoferul a oprit autoturismul la zece metri de poliţişti şi a trecut pe locul din dreapta faţă, iar soţia sa a trecut la volan.

Când i-au fost verificate actele, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu are permis de conducere, întrucât i-a fost anulat în anul 2017 din cauza infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane”.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul este cercetat în cadrul unui alt dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă petrecută în luna martie a.c.


Citeste continuarea articolului pe gandul.info