URMĂRIȚI LIVE| Adriana Nedelea LA FIX: A început campania pentru turul 2. Manipularea din lumea reală se mută cu fake news în lumea virtuală

Vineri, 15 noiembrie 2019, 15:00

După acuzațiile directe legate de registre duble la Buget – precum mafioții – de găuri în buget, de case „penale”, cu cătușele care zornăie și cu procurorii care așteaptă un candidat sau altul, a venit vremea lumii virtuale să fie implicată.

În lumea politică și a presei, fakeurile anti-Iohannis de pe rețelele de socializare par a fi mai bine articulate. Împotriva lui Klaus Iohannis direct – fake-ul casca – împortiva liberalului Cîțu de la Finanțe – care a „primit” un cont fake de Facebook – sau împotriva lui Iohannis si USR simultan – fake-ul cu mesaj care ar veni chipurile de la USR, USR care nu vrea să îl sprijine pe penalul cu casele.

Despre lumea reală și lumea virtuală care au devenit medii pentru manipulare, vorbim cu Dragoș Stanca, expert media digitală, la Adriana Nedelea LA FIX.

<a href="https://www.gsp.ro/international/stranieri/exclusiv-video-ilie-dumitrescu-despre-aventura-cu-sotia-unui-politist-din-anglia-era-o-creola-superba-cum-sa-neg-asa-ceva-eram-important-eram-pe-prima-pagina-a-unui-tabloid-582847.html?utm_campaign=Libertatea-articol&utm_source=libertatea.ro&utm_medium=widget" class="partner-item" target="_blank"…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro