VIDEO Incidente la Castellon din cauza aglomerației la vot: Mii de români strigă ”Hoții” și ”Ciuma roșie” la cozile enorme. Poliția locală a venit la fața locului

Incidente la Castellón, unde una dintre cele mai mari comunități de români din Spania are probleme la secția de votare. Oamenii sunt foarte nemulțumiți pentru că se înaintează foarte greu la coada enormă care s-a format și acuză autoritățile că nu vor să suplimenteze stampilele de vot.

Oamenii au început să scandeze ”hoții! Hoții!”, iar la fața locului venit poliția locală. ”Autoritățile române ne pun mereu în situații jenante în fața Europei”, a scris pe contul ei o femeie aflată la coadă pentru a vota.

”Nu se poate, suntem 1.000 de oameni și votează abia 3 sau 4 la un sfert de oră”, a explicat un alt bărbat, pe una dintre transmisiile live de pe Facebook.

La Castellon au existat probleme de organizare încă de la început. Consulatul României la Castellon de la Plana a fost notificat pe 8 mai 2019 de către autoritățile locale din Alicante cu privire…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro