VIDEO O tânără artistă din Germania a devenit star pe Tik Tok cu o melodie despre lupta ei cu epilepsia

Arista germană de 18 ani Zoe Wees a devenit o senzație pe internet cu o piesă melancolică despre lupta ei cu epilepsia, care i-a cucerit pe tineri și care au propulsat-o de pe Tik Tok în topurile internaționale, scrie BFMTV.com.

Zoe are o voce sensibilă, dar puternică, și face din Control, melodia care a făcut-o celebră, o piesă care îți rămâne în minte. Single-ul a fost lansat în martie, chiar în timp ce Europa se confrunta cu primul val de coronavirus și multe țări intrau în carantină. În tot acest tip, Control a ajuns un hit internațional, plecând mai întâi de pe Tik Tok și ajungând pe posturi de radio de pe tot continentul.

[embedded content]
Control are peste 92 de milioane de ascultări la nivel mondial, dintre care peste 850.000 vin săptămânal din Franța, țara în care piesa a prins cel mai bine. Este a treia cea mai căutată piesă de pe Shazam.

Pe Tik Tok, piesa a devenit un fenomen și i-a lansat practic cariera artistei: peste 54.000 de utilizatori i-au folosit melodia în clipurile lor.

„E așa ciudat. E grozav, pentru că eu iubesc Tik Tok. Am avut câteva întâlniri cu fanii de acolo și au fost așa drăguți cu mine. M-au susținut de la început și nu am cum să le mulțumesc suficient. Acum ies pe stradă și oamenii mă întreabă: Ești Zoe de pe Tik Tok?”, a spus ea, într-un interviu pentru BFMTV.com.

Piesa atinge o temă dificilă și foarte rar discutată la…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro