Viorica Dăncilă: “Fiecare echipă trebuie legată de indicatorii de performanță.”

Complexul Energetic Oltenia este în această perioadă principalul subiect de discuție al politicienilor. Zilele trecute, Ministrul Energiei a trimis către Directoratul unității un convocator de îndată al AGA cu cinci puncte pe ordinea de zi. Cel mai important lucru este schimbarea Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Această mișcare venită din partea ministerului, un minister controlat de ALDE, vine într-un moment neașteptat pentru liderii politici locali precum și pentru membrii directoratului. Politicienii locali vorbesc despre faptul că scopul acestei schimbări îl vizează în mod direct pe Președintele Consiliului Director al C.E.Oltenia Sorin Boza.

Liderii locali ALDE, au avut de-a lungul timpului numeroase ieșiri publice acuzând derapajele managerului, pierderile companiei, precum și contractele preferențiale pe care acesta le girează.

Prezentă ieri la Rovinari, Viorica Dăncilă, Primul Ministru al României a ținut să sublinieze faptul că prezența ei la Termocentrala Rovinari nu înseamnă susținerea actualei echipe:

„Eu nu pot să susțin sau…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro